Verkoop van je horloge

Horloge inkoop

Heb je een horloge liggen van een luxe merk en wil je deze eigenlijk verkopen? Twijfel niet want horloge inkoop doet zilvergoudamsterdam.nl ook aan, welk merk het ook is of zilver of goud maakt niet uit. Niet voor niets hebben veel mensen al hun dure merk horloge verkocht, omdat zij er een goede prijs voor gehad hebben. Een eerlijke transparante taxatie naar de echte waarde van je horloge, het is mogelijk om het horloge in te leveren met en zonder de officiële papieren. Wanneer je de doos nog hebt van het merk is dit natuurlijk beter.

Horloge inkoop

Al 20 jaar ervaring met horloges

Wat voor merk je ook hebt, Rolex, Gucci of een ander duur merk, zilvergoudamsterdam.nl heeft al ruim 20 jaar ervaring met exclusieve en dure merkhorloges. Welk merk je horloge ook is, er is altijd een kans dat de winkel je horloge inkoopt. Op de website vind je een lijst welke merken er precies worden ingekocht, ook wanneer je horloge defect is ben je welkom. De prijs die je krijgt is altijd transparant en eerlijk, ongeacht of je horloge loopt of defect is. Na de taxatie kun je altijd een keus maken of je het horloge wil verkopen of niet.

Ook voor je gouden tanden

Heb je een gouden tand laten verwijderen en wil je deze verkopen, ook dan kun je bij zilvergoudamsterdam.nl terecht. Neem altijd de gouden tand mee naar huis bij het verwijderen, want je kunt er nog een mooi bedrag voor krijgen bij het inleveren ervan. Heeft de tand een geelgouden kleur dan betreft het in de meeste gevallen een hoog gehalte goud, een grijs witte tand heeft een veel lager goudgehalte. Vaak is het gehalte tussen 9 karaat goud en 14 karaat goud in, laat je gouden tand taxeren en je weet direct waar je aan toe bent.