Strafbeschikking ontvangen

strafbeschikking ontvangen

Een strafbeschikking ontvangen is niet zomaar een ding. Dit kan hele grote gevolgen hebben voor de rest van jou leven. Daarom is het heel erg belangrijk om hier niet zomaar mee akkoord te gaan. Zodra je zoiets in de bus hebt gekregen neem dan eerst contact op met een expert en laat deze zien. Deze expert is eventueel te vinden via de website van de
strafbeschikking-advocaat.nl. Hier is het mogelijk om het één en ander al te lezen hoe je het beste kan handelen. Ook is het mogelijk om een formulier in te vullen met jouw gegevens en aan aantekening waarover de beschikking gaat.

Een strafbeschikking ontvangen, dan snel handelen

Het is van uiterste belang om snel te gaan handelen wanneer je een beschikking in de bus hebt gekregen. Doe je dit niet, dan wordt deze beschikking definitief gemaakt. Dit houdt in dat er dan een boete kan komen of zelfs een werkstraf. Ook een aantekening in het VOG, verklaring omtrent gedrag, is een vervolg. Helaas is deze aantekening levenslang en hierdoor kan je veel problemen krijgen met het aangaan van een lening, of een andere baan vinden.

Schakel daarom zo snel mogelijk een advocaat in wanneer jij zo een beschikking hebt gekregen. Deze jurist weet vaak de juiste stappen te ondernemen om in verzet te gaan tegen deze beschikking.