Advocaat nodig voor sociale zaken?

Voor een advocaat voor sociale zaken zit je bij Walker en Wittensleger Advocaten bij het juiste adres. Door de jaren aan ervaring zijn de advocaten daar gespecialiseerd in sociale zaken. Walker en Wittensleger is een kantoor dat het heel belangrijk vindt om deskundigheid te combineren met een informele sfeer, zodat de klant zich op zijn/haar gemak voelt. De informele sfeer staat niet in de weg van de resultaten, wees daar maar niet bang voor. Ook cliënten met een laag inkomen kunnen altijd bij Walker en Wittensleger hulp zoeken. Voor deze cliënten is er ook de mogelijkheid voor gefinancierde rechtsbijstand. De voornaamste zaken die Walker en Wittensleger advocaten behandelen zijn sociale zekerheid, bijstand, arbeidsrecht en huurrecht.

Sociale zekerheidswetgeving

  • De advocaten van Walker en Wittensleger staan dagelijks cliënten bij met problemen met hun uitkering op het gebied van de sociale zekerheid.

Bijstandsuitkering

  • Walker en Wittensleger is vanaf 2001 al een expert in het helpen van mensen die een beroep doen op een bijstandsuitkering en dat niet krijgen door bepaalde keuzes van een gemeente. 

Arbeidsrecht & Ontslag

  • Dit heeft te maken met het werken bij een nieuwe werkgever of als je denkt dat je ontslagen gaat worden. Dan heeft u te maken met arbeidsrecht. 
  • Of als je vakantiegeld is ingehouden bijvoorbeeld

Huurrecht

  • Een woning is belangrijk. Als er problemen zijn tussen huurder en verhuurder zit je bij Walker en Wittensleger ook goed. Zij kijken dan naar de volgende problemen: Ontbinding huurovereenkomst of ontruiming, niet wonen op het adres en dagvaarding. 

Gratis eerste gesprek

Het eerste gesprek is altijd gratis en Walker en Wittensleger werken door heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar je woont. Je hoeft niet langs te gaan op kantoor, je kan je bijstandszaak ook bespreken via de telefoon, Skype of facetime. Kijk voor meer informatie op walkerwittenslegeradvocaten.nl of bel 020-6730055.