Wat voor opties heb je in de Premier League?

Voetbal kijken is leuk. Het is een dynamisch, oud, fanatiek en sfeervol spel. De spanning bij een gelijkspel, de sfeer in en rondom het stadion tijdens, voor en na de wedstrijd; zo kunnen we wel even doorgaan. Hoe dan ook, die liefde voor voetbal wordt gedeeld door iedereen die daar aanwezig is. Dat is logisch als je het ons vraagt, het is een mooi spel. Het brengt ook mensen samen. Je kunt daarnaast heel veel doen met voetbal. Dit geldt ook voor de Premier League. Deze competitie wordt door velen gezien als dé competitie in de wereld. Misschien wel terecht. De best betaalde spelers, de beste clubs en de spannendste wedstrijden. Daarom vertellen we je in deze blog wat je allemaal kunt met de Premier League. 

Toto

Een van de eerste opties die men als eerste te binnen schoot bij ons op de redactie, was Toto. Misschien heb je de reclames wel eens voorbij zien komen met Andy van der Meijde of een andere bekende Nederlander. Hoe dan ook; Toto maakt je betrokken bij het spel. Doordat jij inzet op de wedstrijd ben je er meer in meegesleept. Iedereen om je heen moet even stil zij; jij wil hier aandacht voor hebben. Dit is niet meer dan terecht. Je hebt je geld ingezet op een uitslag, een score, een speler of wat dan ook. Met de opties die je hebt kun je dan wederom weer eindeloze combinaties maken. Heel leuk, want dit stelt je in staat om nóg meer geld te verdienen. Bij de weddenschap die je wellicht wil gaan afsluiten zie je onderaan de ‘odds’ staan. Wanneer je ‘odds’ bijvoorbeeld 3 zijn bij een juiste voorspelling van de winst, krijg je drie keer je inleg terug. Hoe tof is dat!?

Kijken

Naast het geld inzetten op wedstrijden in de Premier League, kun je natuurlijk ook gewoon kijken. Het kijken is al leuk genoeg. Zoals we in de inleiding al hebben geconcludeerd, is de Premier League een van de meest geliefde competities binnen het voetbal. Niet meer dan terecht, het is nu eenmaal heel erg spannend. Je kunt het daarom al heel leuk hebben als je gewoon even gaat kijken naar een mooie wedstrijd. Pak een drankje, vraag je beste vrienden of je familie en maak er een leuk avondje van. Desnoods kunne jullie altijd nog onderling weddenschappen afsluiten, met of zonder geld. Het is altijd leuk met de Premier League, veel plezier!

Werken

Je kunt ook gaan werken binnen de Premier League. Nee, profvoetballer in de Premier League worden is onwaarschijnlijk. Wat je wel kunt doen, is hier bijvoorbeeld blogs over schrijven of bijvoorbeeld bij wedstrijden achter de bar of als steward gaan werken. Er is genoeg te doen en jij kunt hier allemaal gebruik van maken. Of dit nu als hobby is, of als fulltime baan. De keuze is aan jou, je bent je er nu in ieder geval bewust van dat het kan.