Tip: administratiekantoor ede

administratie

Tegenwoordig besteed ik mijn administratie uit aan administratiekantoor ede (CVA-Financieel). Het bedrijf heeft ontzettend veel ervaring en beschikt over een prettige service. Zo heeft een goede vriend zijn administratie daar liggen en is hij al meer dan drie jaar vaste klant. Volgens hem is het een fantastisch bedrijf dat goed te werk gaat. Op het internet word dat nogmaals bevestigd. Daar staan veel goede recensies op. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en kwaliteit leveren. Het is daarom zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website.

Afspraak gemaakt

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt om vervolgens te bespreken hoe het bedrijf mijn administratie doet. Dit gesprek verliep erg goed. Je kan duidelijk merken dat ze ervaring hebben en de ondernemer zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Mijn administratie word nu goed gedaan en word maandelijks op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Als er tussendoor iets aan de hand is hoor ik het uiteraard ook. Het gevoel wat ik bij administratiekantoor ede krijg is uitstekend en daarom wil ik ondernemers ook aanrader om hun administratie uit handen te geven.

Op de website vind je veel informatie over de dienstverlening. Mocht je vragen hebben kan je te allen tijde contact opnemen.