Prepaid creditcard aanvragen kan heel gemakkelijk

Prepaid creditcard aanvragen

Een prepaid creditcard aanvragen was veel gemakkelijk dan ik dacht. Ik had verwacht dat het een heel lastig proces ging zijn, maar niets bleek minder waar. De reden waarom ik zo’n kaart nodig had, was omdat ik op reis ging naar het buitenland. Daar kun jij vaak niet met jou normale bankpas betalen. Dat kan voor vervelende situaties zorgen als jij bijvoorbeeld niet het hotel kan betalen. Met een card kun jij altijd en overal betalen en daarom wilde ik er een aanvragen. Aangezien ik er niet zoveel over wist, heb ik op het internet naar informatie gezocht.

Bankpas

advies over prepaid creditcard aanvragen

Op het internet zocht ik meer informatie over prepaid creditcard aanvragen. Ik kwam bij een bedrijf uit die mij hiermee kon helpen. Ik besloot telefonisch contact met hen op te nemen. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Aan haar legde ik uit dat ik op reis ging en daarvoor een speciale pas nodig had. Ik vroeg aan haar wat precies het verschil is tussen alle kaarten en welke het beste bij mij past. De vrouw legde alles heel erg uitgebreid uit en gaf mij ook advies over wat zij het beste in mijn situatie vind passen.

Bankpas

Vraag van te voren ook om advies

Na het gesprek heb ik direct een prepaid creditcard aangevraagd. Het handige aan deze pas is dat jij er van te voren geld opzet. Zo gebruik je dus alleen wat je echt hebt. Ook heb je hier geen minimaal inkomen voor nodig om er eentje te mogen ontvangen. Dat is voor mij een groot voordeel aangezien ik nog student ben. Nadat ik de pas heb aangevraagd, kwam hij al heel erg snel binnen. Nu kan ik helemaal voorbereidt op reis en voorkom ik dat ik voor financiële verassingen kom te staan.