No cure no pay incasso was voor mij ideaal

no cure no pay incasso

Jullie zullen vast en zeker weleens gehoord hebben van no cure no pay incasso. Voor de mensen waarvan deze term onbekend is, moeten vooral verder lezen. Ik kreeg laatst namelijk een aanvraag binnen of ik een incassobureau wist die deze dienst kon leveren. Gelukkig ken ik meerdere mensen binnen mijn omgeving die ondernemer zijn. Allen hebben zij al eens gebruik gemaakt van de diensten van Bill Incasso. Dit bureau levert dan ook meerdere diensten waaronder NCNP. 

1007074610_115_verplVooral voor kleine ondernemers is dit een goede optie. Zij hebben vaak minder te besteden en zitten dan ook niet te wachten op hoge kosten. Met deze regeling betaal jij zelf pas aan Bill indien zij het incassotraject hebben afgerond.

Hoe gaan zij te werk?

Allereerst bouwen zij een dossier op over de betreffende “wanbetaler“. De kosten hiervan zijn overigens gratis. Dit is dan ook een van de vele diensten die zij hun klanten aanbieden. Als tip geef ik je mee om een gesprek met hun aan te gaan zodat jij een duidelijk beeld krijgt over hoe zij te werk gaan. Zelf heb ik hier dan ook geen ervaring mee, echter meerdere mensen binnen mijn omgeving zijn zeer lovend over billincasso.nl.

2509094926_gratis_incassostickers_blauwOok zij kiezen steeds voor de dienst no cure no pay incasso. Op deze wijze betaal je dus enkel wanneer jij ook jouw geld krijgt. En doordat deze firma een incassokeurmerk heeft, ben je ervan verzekerd dat alles op de juist wijze afgehandeld wordt. Dus wil jij geen omkijken meer hebben naar deze situaties? Dan weet jij waar je zijn moet.