Met Online Marketing nieuwe klanten bereiken

Couple reading news in the morning on the bed of an hotel room.

Je bereikt nieuwe klanten het beste via internet. Je bent dan ook  goedkoper dan wanneer je dit doet met advertenties in kranten of reclamefolders. Je hebt een groter bereik en het kost minder tijd. Met Online Marketing kun je dus sneller, efficiënter én goedkoper dan met offline marketing (potentiële) klanten bereiken. Wanneer je met goed getimede Social Media Marketing gaat adverteren op facebook, LinkedIn, Pinterest of Instagram bereik je meer potentiële en bestaande klanten. Maar hoe ga je online marketing uitvoeren als je het al zo druk hebt met het runnen van je zaak. Daarvoor kun je social media marketing uitbesteden aan de experts van GMU. Door gebruik te maken van eigen ontwikkelde Big Data software kunnen zij nieuwe en afgehaakte bezoekers van je website of webshop ertoe overhalen om terug te gaan en hun aankoop toch bij jou te doen.

Waarom heb je een SEO specialist nodig?

Wanneer je een SEO specialist inschakelt zal deze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw website door Google wordt gezien als een waardevolle website. Een waardevolle website wordt op Google beter gevonden. Een van de taken van een SEO specialist is zoekwoorden onderzoek. Zoals eerder gezegd is Online Marketing sterker dan digitale marketing, maar om gevonden te worden is het doel van een SEO specialist dat je in de toppositie van Google komt te staan met jouw website. Dat gebeurt met specifieke en relevante zoekwoorden. De SEO specialist zal ook je website zo goed mogelijk maken voor gebruikers. Goed gevonden worden op Google en een zo goed mogelijk werkend website zorgen voor meer bezoekers en meer aankopen. Google is één van de meest gebruikte zoekmachines ter wereld en je kunt ook Google Ads inschakelen voor meer naamsbekendheid.

Wat is Google Ads?

Met Google Ads, het advertentieprogramma van Google, kunnen bedrijven reclame maken. Dat kan worden gedaan door verschillende campagnes zoals:

·         Zoek campagnes

·         Video campagnes

·         App campagnes

Het doel van een SEO specialist is hoog scoren in Google omdat dit gratis bezoekers oplevert. Dit heet organisch verkeer. Wanneer je zoekadvertenties plaatst via Google Ads, zijn deze altijd zichtbaar op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Google Ads lijken op organische zoekresultaten en daardoor klikken (potentiële) klanten eerder op jouw advertentie. Zo bereik je de doelgroep voor jouw bedrijf niet alleen op loopafstand, maar ook landelijk en zelfs wereldwijd!