Leenproducten

Geldlenen-Check bied u vrijwel elke mogelijke leningvorm aan. Er is een diverse keuze die niet overhaast gemaakt moet worden. Hier komen onze adviseurs in actie. Deze helpen u graag zodat u de juiste lening aanvraagd.

 logoPersoonlijk advies
Er zit verschillen tussen mensen. Hetzelfde geldt voor leningen. Dit betekent dat hoe goed de lening van uw buurman ook is, deze kan niet toepasselijk of ideaal zijn voor u. Samen met één van onze adviseurs gaat u brainstormen over de voor en nadelen van de mogelijkheden. Zo bent u verzekerd van een lening die bij u past.img-doorlopend-krediet

Flexibele leningen
Als er iets veranderd in uw leefsituatie moet uw lening hier ook naar aangepast worden. Over het algemeen is dit vrij eenvoudig gebeurd. U neemt contact op met Geldlenen-Check en gaan daarna weer met u in gesprek over de mogelijkheden. Ook in de toekomst staan wij voor u klaar uw lening te personaliseren.

Doorlopend Kredietimg-persoonlijke-lening
Een doorlopend krediet is even wat anders. Deze lening geeft u de mogelijkheid een onverwachte betaling op te vangen. Ook is het mogelijk dit in te schakelen als u een nieuwe auto wilt aanschaffen.

Persoonlijke Lening
Met een persoonlijke lening houd u maandelijk een vast bedraf achter de hand. U kunt hierbij gelijk profiteren van uw investering. Dit kan gezien worden als sparen, maar dan achteraf!

WOZ Krediet
De WOZ Krediet lening is een lening die erg lijkt op een doorlopend krediet.