Kunstwerk op maat laten maken

Wij maken kunst in opdracht voor iedere klant die daaraan behoefte heeft. Zo kunnen wij een volledig beeld op maat gaan maken naar jouw wensen. Wil jij bijvoorbeeld je overleden huisdier eren dan is dit mogelijk. Maar ook kun je een beeld laten maken van degene die jou gered heeft. Dit is het ultieme cadeau wat je hem of haar kunt doen. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden hierin. Je kunt kiezen voor een brons, zilver of verguld uiterlijk. Dit komt in de meeste tuinen het beste tot zijn recht. Maar ook is het wat onderhoudsvriendelijker als keramiek of andere materialen. Natuurlijk kun je ook een beeld laten maken van jezelf. Dit wordt gedaan door mensen met een groot huis in de meeste gevallen. Maar je kan dit natuurlijk ook cadeau krijgen van je partner.

Een afscheidscadeau geven

Afscheidscadeau voor collega’s kopen? Misschien wel de meest lastige opdracht die je ooit gekregen hebt. Het is altijd moeilijk om tussen je collega’s eruit te springen met het beste cadeau. Vaak heb je alleen zakelijk en geen persoonlijk contact. Hierdoor weet je vaak niet genoeg over hem of haar. Maar dit is natuurlijk niet in alle gevallen zo. Het is ook net hoeveel contact je hebt met hem of haar. Maar het is de ultieme manier om te laten weten hoe belangrijk diegene was. En natuurlijk wil je hem of haar ook voor al die jaren inzet goed bedanken. Een beeld cadeau geven zorgt ervoor dat ze regelmatig nog eens terug denken aan die goede oude tijd. Uiteindelijk maak je zelf de keuze wat het mooiste en persoonlijkste cadeau is. Neem hier dan ook genoeg tijd voor zodat je echt kunt gaan knallen met je cadeau.

Bronzen beelden collectie

Een van de meest verkochte artikelen is bronzen beelden kunst. Er zijn veel mogelijkheden hierin. De meest verkochte beelden zijn die voor in de tuin. Deze zijn net wat groter als de beelden die je voor binnen koopt. Maar ook heb je deze in kleinere varianten om bijvoorbeeld in de tuin letterlijk te plaatsen. De grote beelden nemen meestal zo’n 30 % van het oppervlakte in beslag. Je laat aan de mensen zien waar jij van houdt en zo geeft het ook een persoonlijk touch weer. Ook is deze kunst iets wat je cadeau aan iemand kunt doen. Dit gebeurd dan vaak bij de speciale gelegenheden zoals het bereiken van 50 jarige leeftijd of een zoveel jarige bruiloft. Het is de manier om eruit te springen met jouw cadeau.

Een prachtig sculptuur bestellen

Artihove sculptuur online bestellen dat kan vanaf nu! Niet alleen maatwerk maar ook alvast wat mooie kunstwerken die al klaar zijn. Dit kan juist een vorm van inspiratie zijn zodat je ziet wat er allemaal mogelijk is. Maar ook kan het zijn dat jouw perfecte sculptuur al tussen staat. De meeste worden abstract gemaakt wat ook zorgt wat meer interactie. Wij hebben niet alleen een grote collectie aan bronzen beelden. Maar wij hebben ook juist weer veel keramieke en zilveren sculpturen.