Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis?

Een geïsoleerd huis, de meeste huizen zijn inmiddels al wel voorzien van een juiste isolatie. Isolatie is erg belangrijk om de duurzaamheid van je woning te verbeteren. Het is dus voor iedereen goed om je woning te laten isoleren, maar er zit wel een groot nadeel aan. Een huis laten isoleren is namelijk enorm duur. Gelukkig zijn er nu middelen waardoor het isoleren van een woning ook wat goedkoper kan. Namelijk met een subsidie. Maar welke subsidie kan ik krijgen voor mijn woning?

Soorten isolaties

Allereerst is het goed om te weten welke soorten isolatie je woning allemaal kan hebben. Je kan bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, dakisolatie, dubbel glas of vloerisolatie keuze. Hier kun je een vergoeding voor aanvragen. De subsidie geldt alleen bij 2 of meer aanpassingen in huis of bij een grotere aanpassing, zoals een nieuwe warmtepomp, zonneboiler of een aansluiting op het warmtenet. Je kunt met de energiebespaarlening boetevrij en tegen een lage rente geld lenen voor jouw duurzame project.

Hulp nodig?

Het kan lastig zijn om in je eentje uit te zoeken welke subsidie voor jou geschikt is. Je kan bijvoorbeeld ook voor een ander object, zoals een appartementencomplex op zoek zijn naar een subsidie. Kun je wel een beetje hulp gebruiken? Vraag dan nu subsidieadvies aan. Middels subsidieadvies krijg jij het beste advies voor jouw project. Het is dus ideaal als je een project hebt en er een fondsenwerving voor wilt hebben, maar je niet precies weet hoe je het moet uitzoeken of wat er allemaal mogelijk is.