Hulp bij mijn garage financieren?

garage financieren

Er komt steeds meer de vraag: Hoe kan men een garage financieren? Het wordt niet alleen in de grote steden moeilijker om een parkeerplek te vinden, ook in de kleine dorpen is het ontzettend lastig en staan de straten vol. Steeds meer huishoudens hebben minimaal twee auto’s tot hun beschikking en wanneer zij opgroeiende kinderen hebben, hebben zij ook een auto. Dan zijn er natuurlijk al snel te weinig parkeerplaatsen. Er zijn dan ook steeds meer mensen die bedenken om zelf maar een garage te bouwen om de parkeergelegenheid natuurlijk te verbeteren, maar ook om hier een leuk centje aan te verdienen. Je kunt tenslotte in de grote steden een mooi bedrag voor een parkeerplaats vragen. 

garage financieren

Nuttige kennis

Misschien ken je maar bedrijven die kunnen helpen met je garage financieren. Wanneer je aanklopt bij Oimio, klop je bij een bedrijf aan dat meer ervaring heeft bij het financieren van garages en ook alle bijkomende aspecten. Je bent immers niet klaar wanneer je de bouw hebt ingepland. Wanneer je bij zo’n bedrijf binnenkomt waar niet alleen een hele bult kennis, maar ook ontzettend veel nuttige netwerken meespelen, ben jij gegarandeerd van de beste hulp en kun jij jouw plannen misschien wel gaan realiseren.

Eisen

Er wordt gekeken naar de cijfers van het bedrijf op de lange termijn, maar ook naar het bedrag dat je hebt gespaard en dat je niet op de korte termijn nodig zal hebben, oftewel de liquide middelen. Ook wordt er uiteraard niet vergeten hoe jij op de lange termijn de kosten van de financiering zal kunnen betalen, oftewel de solvabiliteit. Door de juiste hulp in te schakelen, ken jij jouw mogelijkheden en kun jij dromen laten uitkomen.