Hoe jij jouw aangiften sneller en goedkoper indient bij Intervat

Wil jij je BTW aangifte makkelijk in kunnen dienen bij Intervat? Ben je het beu om iedere maand of ieder kwartaal al je financiële gegevens uit te moeten zoeken? En wil je meteen weten of de gegevens die je invoert kloppen? Kies dan voor het digitale boekhoudprogramma van Yoursminc.

Met digitaal boekhouden wordt indienen bij Intervat een routineklus

De grote fout die veel ondernemers maken is te denken dat als je ergens maar genoeg uren instopt, het resultaat uiteindelijk wel volgt. En dat is zonde, zeker bij routinematige klussen als het invullen van je BTW aangifte voor Intervat. Automatiseer zoveel mogelijk terugkerend processen zodat je meer tijd overhoudt om je bezig te houden met de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Yoursminc zorgt ervoor dat het indienen van aangiften, maar ook het verzenden van facturen en zelfs het verwerken van betalingen op de automatische piloot wordt gezet. Uiteraard heb je voor het indienen van een aangifte altijd nog de mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken. Je werkt al hard genoeg dus besteed niet meer tijd aan je administratie dan noodzakelijk.

Doorsturen met een druk op de knop

Alle documenten die je naar Intervat moet sturen staan voor je klaar in het boekhoudprogramma van Yoursminc. Als de gegevens zijn ingevoerd hoef je deze alleen nog maar even te controleren waarna je met een druk op de knop alle documenten direct doorstuurt. Dat is nog eens efficiënt boekhouden.