Hier vindt u meer over tape met logo voor uw bedrijf

Afgelopen vrijdag is mijn baas met een geweldig idee gekomen. Hij wilt namelijk een tape met logo voor het verpakken van de producten. Dit is een geweldig idee. Wij hebben dit voorheen niet gehad en willen dit nu gebruiken. Nu heeft mijn baas dit ergens anders gezien en weet hij niet waarbij hij terecht kan. Hij heeft aan mij de opdracht gegeven om hier mee aan de slag te gaan.

ZoekenSnel-paraplu(1)

Zelf weet ik niet waar ik terecht kan voor een tape met logo. Het moet in ieder geval een papier tape zijn, omdat wij dit voorheen ook hebben gebruikt. Nu leek het mij verstandig om het internet op te gaan. Ook wilde ik in mijn omgeving vragen naar de mogelijkheden. Mijn broer weet namelijk waar ik altijd terecht kan voor dit soort vragen. Op het internet ben ik een paar bedrijven tegengekomen. Toch is er maar een bedrijf die mij uiteindelijk gaat helpen. Dit bedrijf is Maxilia. Zij zijn veruit het beste bedrijf dat ik ben tegengekomen. De prijs- en kwaliteitsverhouding en de service is velen malen beter dan die van de concurrent.

Contact35510_35510_202130S_1612_3121_1

In de tussentijd kreeg ik van mijn broer te horen dat je hiervoor terecht kan bij Maxilia. Dit maakte mijn keuze makkelijker en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Het contact verliep soepel en mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord. Even later heb ik het product besteld en kreeg ik een proefdruk binnen, geweldig! Hier komen wij zeker vaker terug.