Hier vindt u het telefoonnummer belastingdienst

Al een tijdje zit ik erover na te denken om aangifte te doen bij de belastingdienst. De periode dat je aangifte moet doen komt er namelijk weer aan. Daarom ben ik op zoek naar het telefoonnummer belastingdienst.

Internetbelastingadviseur-120x120

Het leek mij verstandig om het internet op te gaan en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Er zijn namelijk veel bedrijven waar je terecht kunt voor vragen bij de belastingdienst. Daarnaast heb ik een slechte ervaring met het telefoonnummer belastingdienst zelf. Bij de belastingdienst heb je namelijk altijd een vertraging. Hier heb ik dan ook absoluut geen tijd voor. Op het internet zijn er verschillende bedrijven die deskundigen in dienst hebben.

Belastingtelefoon

Al gauw kwam ik bij Belastingtelefoon uit. Bij dit bedrijf kon ik direct terecht voor mijn vragen. Zij hebben de beste mensen in dienst en kunnen werkelijk alle vragen die je hebt beantwoorden. Dit wekte natuurlijk enige interesse bij mij op. Daarom heb ik besloten om hier te bellen naar een van de medewerkers.

ContactBelasting-nieuws-small-120x120

Het contact met de medewerkers verliep goed. De medewerker neemt zeer vriendelijk de telefoon op en staat mij gedurende het gesprek netjes te woord. Zij herkende direct mijn probleem en heeft een goed antwoord op mijn vragen. Nu werd het dan ook al gauw duidelijk en weet ik waar ik aan toe ben. Geweldig bedrijf! De aangifte is goed verlopen en ik heb een positieve ervaring hier aan overgehouden. Voor meer vragen over belasting gerelateerde onderwerpen kom ik hier zeker terug.