Heb jij hulp nodig bij de afwikkeling erfenis? Zie deze tip:

Ik had laatst een vervelende gebeurtenis binnen mijn familie. Mijn opa was namelijk overleden. Al moet ik zeggen dat hij een mooi leven heeft gehad. Ook had hij een mooie leeftijd bereikt, namelijk 95. Verder was hij vredig gestorven, dit is misschien nog wel het allerbelangrijkste.

afwikkeling erfenis

Omdat hij vroeger een eigen bedrijf had, in de branche bouw die behoorlijk succesvol was, was er dus een hoop te verdelen. Hierdoor had hij een behoorlijk erfenis die verdeeld diende te worden. Dit werd gelukkig allemaal netjes geregeld zodat er binnen de familie geen conflicten zouden ontstaan. Dit vond mijn opa dan ook erg belangrijk. Vandaar dat hij jaren geleden met al zijn kinderen, waaronder dus mijn vader, aan tafel ging zitten. Dit was toen met een adviseur van de firma Chris de Vries. Deze persoon zorgde dan ook voor een soepele afwikkeling erfenis. Zo werd dus alles eerlijk verdeelt en kon iedereen elkaar na afloop in de ogen kijken. 

Wat kan financieeladvies-terneuzen.nl verder nog voor je betekenen

chris de vries

Bij de afwikkeling erfenis komt behoorlijk veel kijken. Zo kan het dan ook voorkomen dat je bepaalde zaken over het hoofd gezien worden. Door een adviseur van Chris de Vries in te schakelen ben je ervan verzekerd dat het hele “lijstje” doorlopen wordt. Deze persoon ondersteunt jou dan bij gesprekken met onder andere de notaris, een executeur en wellicht een bewindvoerder. Dus wees verstandig en maak gebruik van een financieel adviseur, je zult hier geen spijt van krijgen.

financieelWanneer je naar financieeladvies-terneuzen.nl gaat zul je zien dat zij nog meerdere diensten aanbieden. Misschien dat je er gebruik van kunt maken.