Financiële cursus

De tijd dat je na het behalen van je diploma een baan koos en niet meer verder hoefde te leren is voorbij. Kennis en informatie nemen in rap tempo toe en technieken en methoden die 15 jaar geleden de basis waren voor veel werknemers kunnen nu al weer outdated zijn. Niet gek dus dat steeds meer bedrijven van hun personeel verwachten dat zij door blijven leren, of dat er bij vacatures en sollicitaties gevraagd wordt naar recent gevolgde opleidingen en cursussen. Voor diegene die zelf alvast een voorsprong willen nemen en een cursus willen volgen zijn er legio mogelijkheden om uit te kiezen. Wij hebben zelf alvast een paar opties voor jouw neergezet die we kort bespreken zodat je meteen weet of deze ook voor jou interessant zijn. Veel leesplezier!

Wat voor cursussen zijn er?

De eerste cursus die we van harte kunnen aanraden is een CMA. Deze cursus staat voor Certified Management Accountant en in deze opleiding leer je vanalles over accounting en financieel management. Dit is echt een aanrader voor diegene die zich veel bezighouden met de boekhouding binnen hun bedrijf. 

De tweede opleiding die wij kunnen aanraden is een lean opleiding. Deze zijn er in verschillende niveaus waarbij de lean yellow belt de eerste is. Met deze opleiding wordt jij een echte expert in efficiency en zie jij mogelijkheden binnen jouw bedrijf waarmee tijd en energie bespaard kan worden en er betere resultaten voor de klanten kunnen worden behaalt.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere cursussen te vinden. Mocht jij een andere aanraden dan zijn horen wij dat graag in een reactie hieronder.