Financiallease.direct heeft een bijzonder groot aanbod

financial lease

Na dagenlang dubben over waar wij nu een auto wilden gaan leasen, hebben wij Financiallease.direct geraadpleegd. Online kon ik bekijken welke occassions er beschikbaar waren en zo kon ik ook zien wat er voor mij beschikbaar was. Het prettig was zelfs nog de zoek tool, die er voor zorgde dat ik kon kijken of zij ook mijn favoriete auto in de aanbieding hadden. Die hadden zij gelukkig, een peugeot 208, in een prachtige grijze kleur. Die wilde ik graag omdat ik er vaker in heb gereden en hem erg fijn vind. Toen was de keuze voor Financiallease.direct al gauw gemaakt. Naast hun bijzonder grote aanbod, hanteren zij ook bijzonder goede prijzen. Daarvoor kun je nog eens een bak leasen! Dit hele proces heeft lang geduurd, totdat wij bij dit bedrijf uit kwamen, toen was alles al snel voor elkaar, om heel eerlijk te zijn. En dat is nog wel een van de dingen die ik het aller fijnst vind!
financial lease

Snel geleverd, snel weer op de weg

Als jij een bedrijf hebt, wil je niet hoeven wachten tot jij jouw werk kunt gaan doen. Daarom ergerde ik mij ontzettend aan de besluiteloosheid van een bedrijf uitkiezen waar zij zouden gaan leasen. Gelukkig is het nu gelukt en werd de auto ook al snel geleverd! Zo zaten wij ook al snel weer op de weg en kon er weer goed geld verdiend worden. Dat was ideaal, want verloren tijd krijg je niet meer terug! Hebben jij ook al een lease auto op het oog?

 

financial lease