Een zeer vakbekwame boekhouder Rotterdam

Omdat ik zelf niet goed ben om mijn administratie bij te houden heb ik de hulp van boekhouder Rotterdam ingeschakeld.  De boekhouder zorgt ervoor dat al mij inkomsten en uitgaven netjes worden bijgehouden. Maar natuurlijk zijn er meer punten waarvoor u boekhouder Rotterdam kunt inzetten, te denken aan :

  • bezittingen
  • schulden
  • inkomsten
  • uitgaven

De reden dat ik deze boekhouder had ingeschakeld was puur om mijn administratie weer op orde te krijgen. Ik kon door de bomen het bos niet meer zien en er kwamen wel heel veel aanmaningen binnen. Omdat ik dacht dat ik alles wel goed geregeld had, maar na de zoveelste aanmaning kreeg ik mijn twijfels hierover. boekhouder Rotterdam

Mijn boekhouding is weer overzichtelijk

Gelukkig heb ik op tijd aan de bel getrokken en heeft de boekhouder mijn administratie weer overzichtelijk kunnen maken. Eerst had ik een gesprek met de boekhouder, wat overigens geheel gratis is. Hier werd aan mij uitgelegd wat de boekhouder voor mij kon betekenen. En tevens werd mij verteld dat er een mogelijkheid is om via programma Exact online toegang te krijgen waarmee ik zelf mijn administratie kan bijhouden. Natuurlijk als ik voor deze optie had gekozen, om zelf een gedeelte van mijn administratie te doen dan wordt deze nog wel gecontroleerd en eventueel in overleg met mij aangepast. Ik heb ervoor gekozen om mijn hele administratie uit handen te geven, zo heb ik er echt geen omkijken meer naar en weet ik zeker dat het allemaal goed geregeld wordt. Sinds ik de hulp van de boekhouder ingeschakeld heb ik geen aanmaning meer gehad. boekhouder Rotterdam