Een onafhankelijk financieel adviseur gezocht

onafhankelijk financieel adviseur

Momenteel ben ik druk bezig om een goede onafhankelijk financieel adviseur te zoeken. Jarenlang loop ik met de gedachten om een keer te gaan beleggen. Elke keer wanneer ik dacht, nu ga ik beginnen, kreeg ik weer mijn twijfels. Natuurlijk is het van belang in welk fonds ik mijn geld wil zetten, maar daar zitten heel wat haken en ogen aan. Voor een jaar terug heb ik een klein bedrag ingezet op een fonds wat in mijn ogen er goed uit zag. Helaas bleek dat ik op een verkeerde belegging geld had ingezet en niet veel later was mijn saldo €0,0. onafhankelijk financieel adviseur

Kennis van de actuele markt

Omdat ik de vorige keer alles op eigen initiatief een belegging had gedaan en hierdoor mijn geld had verloren, leek het mij verstandig om deze keer een onafhankelijk financieel adviseur erbij te gaan zoeken. Iemand die er meer verstand van heeft om te gaan beleggen en die heb ik gevonden. Via VACbekwaam heb ik een vakkundig persoon gevonden die voor mij alle risico’s naast elkaar gaat leggen en dan pas met een uitspraak komt of dit beleggingsfonds wel haalbaar voor mijn portemonnee zal zijn. Natuurlijk is beleggen altijd een risico, maar dat maakt het juist spannend.