Durea schoenen in de uitverkoop

Durea

DureaDurea is gewoonlijk een merk wat iets aan de duurdere kant is, maar ik heb een manier gevonden om deze voor een lagere prijs te krijgen. Het is namelijk zo dat ik een webshop heb gevonden waarop regelmatig uitverkoop is. Hier worden dan dingen aangeboden van vorige seizoenen tegen een gereduceerd tarief. Hier ben ik achter gekomen toen ik een keer op zoek ging naar schoenen voor een bruiloft. Toen kwam ik bij toeval op Van Bommel terecht. Waar ik uiteindelijk hele mooie pumps heb aangeschaft. Hier heb ik toen niet lang op hoeven wachten, want de volgende dag had ik deze al in huis. 

Ik loop weer soepel

Dit keer wilde ik graag Durea sneakers hebben voor komende zomer. Het gaat waarschijnlijk niet zulk mooi weer worden, maar ik wil er wel modieus bijlopen. Voor mijn werk maak ik redelijk wat kilometers op het dag, dus het is vooral belangrijk dat ik comfortabel ben. Om dit te zijn moet ik stevig schoeisel hebben waar ik geen blaren van krijg. Gelukkig heb ik die nu gevonden en ga ik dit merk voortaan altijd aanschaffen. Mocht jij benieuwd zijn of zij ook iets voor jou in de collectie hebben, neem dan zeker een kijkje!