Boekhoudprogramma’s die handig zijn voor elk bedrijf

Boekhoudprogramma’s

Boekhouden is niet iets dat een ieder leuk vind. Het vergt nogal wat tijd en daarnaast is het ook nog eens super enerverend en moet je accuraat te werk gaan. Om het allemaal te vermakelijken zijn er een aantal goede boekhoud programma’s. Gelukkig hoef je dan niet de meest geavanceerde of dure pakket te nemen, onderstaande pakketten kunnen al heel goed volstaan.

Boekhouding

  1. Paychex Accounting Online – is een cloud- en-mobile-gebaseerd systeem dat is ontworpen om de boekhouding makkelijker te maken voor jou en jouw accountant. Het platform kan omgaan met facturen, uitgaven, rapporten en functies. Tevens is er een multi user optie waardoor je boekhouder ook toegang kan krijgen tot de overzichten van je financiën.
  2. Wave accountants- Wave Accounting kan helpen. Deze web-based accounting platform biedt dezelfde mogelijkheden als betaalde boekhoudkundige diensten, waardoor het een top keuze is voor de beste gratis boekhoudsoftware voor kleine bedrijven met 10 werknemers of minder.
  3. Xero- is een betaalbaar alternatief voor QuickBooks Online. Xero is een makkelijk te gebruiken, cloud-gebaseerde accounting software die een aantal functies biedt. Het is vooral handig voor online winkels, omdat het integreert met 26 e-commerce apps .
  4. Zoho Books – is een boekhoudsoftware met een kleine business-vriendelijke prijskaartje. In tegenstelling tot andere boekhoudkundige software die duurdere maandelijkse abonnementen heeft en extra functies vereist, Zoho Books is een uitgebreide set van boekhoudkundige instrumenten die beschikbaar is voor een lage maandelijkse prijs.

Bron: Boekhoudenprogramma.net