Boekhouder in Rotterdam

Boekhouder Rotterdam

Een boekhouder in Rotterdam heeft ons bijzonder goed geholpen. Na een zeer hectische periode op ons kantoor is er eindelijk weer rust in de tent gekomen. Op een gegeven moment was het zo druk, dat onze administratie en boekhouding erbij in schoten. Er was totaal geen overzicht meer in de in en uitgaven en dat maakte het alleen maar lastiger. Want een goede boekhouding is wel een must. Vooral wanneer er aangifte gedaan moet worden, is het makkelijker dat alles er netjes uit ziet. Helaas ontbrak dat er bij ons kantoor wel eens aan. Vaak moest er op het laatst worden overgewerkt om ervoor te zorgen dat de aangifte op tijd de deur uit ging.

Boekhouder Rotterdam

Dankzij de boekhouder in Rotterdam weer alles op de rails

Ibeo is de naam van het bedrijf die wij hebben ingeschakeld. Een persoon is onze steun en toeverlaat geworden en aan hem hebben wij onze gehele boekhouding gegeven. Voordeel is dat je alleen met deze persoon te maken hebt en hem ook meteen alle vragen kan stellen. Je belt en krijgt meteen de juiste persoon aan de lijn. Voordeel is dat je niet steeds hetzelfde verhaal hoef te vertellen, want deze medewerker is van alles op de hoogt omtrent jouw boekhouding.

Vanaf het moment dat wij alles uit handen hebben gegeven, is onze in en uitgaven een stuk overzichtelijker geworden. Door gebruik te maken van een speciale app kunnen wij alle nota’s en bonnen makkelijk versturen.

Boekhouder Rotterdam

Meer informatie?

Wij jij na het lezen van deze blog meer informatie hebben, geen probleem. Hiervoor is het verstandig om een afspraak te maken met een medewerker van Ibeo. Tijdens dit gesprek kunnen alle belangrijke zaken doorgenomen worden. Ook is het belangrijk om te weten met welke boekhouder jij in zee zal gaan. Want niet alleen goede werkzaamheden, maar ook een goed vertrouwen is een zeer belangrijk punt.

Elke maand is het dan mogelijk om een speciaal gemaakt dasboard te bekijken. Hier staan alle in en uitgaven overzichtelijk bij elkaar. Voor een vast bedrag kan dit allemaal voor jouw bedrijf geregeld worden.