Boekhouder Hengelo

boekhouder hengelo

Ben jij een ZZP’er, eenmanszaak of een MKB en heb jij moeite met de boekhouding? 123 Onlineboekhouding is de perfecte oplossing hiervoor. Het bedrijf biedt de optie om financieel advies te geven, de boekhouding gedeeltelijk over te nemen of om de boekhouding volledige over te nemen. Zo zal dit proces een stuk eenvoudiger worden! Lees hier verder over Boekhouder Hengelo en kijk of dit iets voor jou is!

Wat is boekhouden?

De term “boekhouden” kan heel simpel worden uitgelegd: het vastleggen en beheren van alle inkomsten en uitgaven van een bedrijf. Het is belangrijk als ondernemer om de boekhouding goed bij te houden. Zo heb je een goed inzicht over de financiële situatie van jouw bedrijf. Daarnaast is het ook nog eens wettelijk verplicht van de Belastingdienst. Boekhouden bestaat uit een aantal factoren. Deze factoren zijn: facturen, uitgaven, winst- en verliesrekening, balans, kasstroomoverzicht en de BTW-aangifte. Veel mensen vinden dit meestal een vervelend werk en kijken er niet naar uit. Daarnaast kan het ook nog eens veel tijd in beslag nemen. Veel mensen besteden deze tijd liever aan iets anders.

boekhouder hengelo

Boekhoudkantoor in Hengelo

De financiële adviseurs van 123 Onlineboekhouding zullen de lasten uit jouw handen nemen. Zo worden bijvoorbeeld inkoop- en verkoopfacturen verwerkt. Daarnaast worden de bankafschriften ingelezen bij jouw persoonlijke bank of door MT940. De kosten die je maakt voor de boekhouding zal ze zo terug verdienen!

Ook kun 123 Onlineboekhouding een jaarrekening opstellen voor ZZP’ers, eenmanszaken of MKB’s. Een jaarrekening is heel belangrijk, want dit is de basis voor een strategie. 123 Onlineboekhouding heeft daarnaast ook nog een boekhoud software. Hier kan je alles zien en in de gaten houden. De boekhouder zal je hier ook op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. 

Lijkt deze Boekhouder Hengelo jou wat? Lees dan snel meer op de site van 123 Onlineboekhouding en kom alles te weten over deze boekhouder!