Bmkgroep helpt je op weg

Van harte welkom bij Bmkgroep! Dit bedrijf weet als geen ander hoe vervelend het kan zijn wanneer de betalingen uitblijven. Zij nemen de factuur voor je over en zullen hier de nodige zorg voor dragen. In de meeste gevallen is het met de eerste brief vanuit het incassobureau al gedaan. De betaling zal dan binnen komen en de vordering wordt afgerond. Maar mocht het zo zijn dat de betaling alsnog niet wordt geiend. Dan zullen zij de procedure verder gaan uitzetten.

Bmkgroep denkt graag met je mee

Het belangrijkste van het vordering van een niet betaalde rekening is dat het niet negatief mag gaan uitpakken. Hierdoor weet Bmkgroep goed hoe dat zij het beste dit kunnen aanpakken. Met de juiste kennis en ervaring op dit gebied hebben zij al meerdere betalingen zien voldoen. Hierdoor heeft het mij toen die tijd doen beseffen dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben. Voor een paar maanden terug hadden wij een grote bestelling ontvangen van een klant van ons. Met veel plezier en de nodige inzet zijn wij aan de slag gegaan om het op tijd te kunnen leveren. Dit is ons gelukkig goed gelukt, echter bleef de betaling maar uit! Op een gegeven moment kon ik de betaling niet meer missen waardoor ik opzoek ben gegaan naar een bedrijf die mij kon helpen. Al snel kwam ik erachter dat Bmkgroep mij hier goed mee kan helpen.