Ben Snijder, een boekhouder uit Amersfoort

Ben je op zoek naar een professionele boekhouder Amersfoort, dan ben je bij Ben Snijder aan het juiste adres. Dit kantoor heeft de kennis om jouw gehele administratie uit handen te nemen. Maar ook voor de volgende diensten kan je hier goed terecht, zoals:

  • Opstellen van jaarrekeningen
  • Opstellen van publicatiestukken
  • Opstellen budgetten en tussentijdse rapportages
  • Opzetten en analyseren van de administratieve organisatie

Voor mijn bedrijf was dit echt een geniale oplossing om zo onze administratie weer overzichtelijk te krijgen. Na het onverwachte vertrek van onze collega was er op dat moment niemand die de financiële zaken bij hield. Daardoor was er op een gegeven moment geen overzicht meer.  

Geweldige service

Meteen nadat wij in de gaten hadden dat het niet meer zo goed ging met de administratie van ons kantoor hebben wij de hulp van de boekhouder in Amersfoort ingeschakeld. Gelukkig maar, want zo kwamen wij er ook achter dat er meer geld uit was gegaan dan er binnen kwam. Het schijnt dat onze vorige werknemer liever zijn eigen zakken deed vullen dan zijn werk. Gelukkig zijn wij hier tijdig achter gekomen en is alles met een sisser afgelopen. De diensten van Ben Snijder hebben wij aangehouden, dat scheelt ons heel veel kopzorgen.