Bedrijfshypotheek.nl, voor een snel advies

Het afsluiten van een bedrijfshypotheek kan een grote en ingewikkelde taak lijken die veel tijd in beslag kan nemen. Dit schrikt ondernemers vaak af om zich er toch in te verdiepen en de stap te zetten. Toch is dit helemaal niet nodig en kun je ook snel een goed en persoonlijk advies krijgen. Dit kan bijvoorbeeld bij www.bedrijfshypotheek.nl. Hoe gaat dit in zijn werking?

Een bedrijfshypotheek afsluiten

Zoals de naam al doet vermoeden, is het vergelijkbaar met het afsluiten van een hypotheek voor het kopen van een huis. Bij een bedrijfshypotheek gaat het dan niet om een huis, maar om het kopen van bijvoorbeeld een bedrijfspand of kantoor.

Niet alleen als je een bedrijfspand wilt kopen, kun je een bedrijfshypotheek krijgen. Ook wanneer je je huidige bedrijfspand wilt gaan verbouwen, kun je kiezen voor een bedrijfshypotheek. Op deze manier kan je verbouwen en je bedrijf laten groeien zonder dat je daar een nieuw pand voor hoeft te kopen.

Advies inwinnen

Voordat je een bedrijfshypotheek kunt afsluiten, moet je eerst uitzoeken wat je wilt en vooral ook wat er mogelijk is. Pas wanneer je een specifiek pand op het oog hebt, kun je een bedrijfshypotheek afsluiten. Hetzelfde geldt voor wanneer je wilt gaan verbouwen. Je moet een goed plan opgesteld hebben wat je precies wilt gaan verbouwen en hoeveel dit precies gaat kosten.

Als eerste ga je met je boekhouder in gesprek en kijk je aan de hand van de cijfers en een prognose wat er mogelijk is. Je moet bij een bedrijfshypotheek altijd in gedachten houden dat je een percentage van het benodigde bedrag zelf moet inleggen. Als je deze plannen en cijfers allemaal duidelijk hebt, kun je op www.bedrijfshypotheek.nl een persoonlijk adviesgesprek inplannen met een van de adviseurs.

Het adviesgesprek

Het adviesgesprek met www.bedrijfshypotheek.nl heb je altijd met een professionele adviseur. Er zal gekeken worden naar je persoonlijke situatie en aan de hand daarvan wordt er berekend wat er mogelijk is voor je. Wanneer je je goed voorbereid hebt, een goed plan opgesteld hebt en weet wat er financieel mogelijk is, zal de hypotheekadviseur je snel een passend advies kunnen geven.

Hij zal de mogelijkheden van verschillende banken voor je vergelijken en uitzoeken welke het beste bij jouw onderneming en plannen past. Zo zal hij je helpen bij het realiseren van je toekomstplannen. Na het gesprek met een adviseur weet je precies waar je aan toe bent, hoeveel hypotheek je kunt krijgen, hoeveel je zelf moet inleggen en waar je hem kunt afsluiten.