Accountant Woerden gevonden

Accountant Woerden typte ik in op mijn laptop omdat ik op zoek was naar een tijdelijk vervangende accountant voor mijn bedrijf. Mijn huidige boekhoudster is zwanger en gaat op korte termijn met zwangerschapsverlof, waardoor ik op dat moment niemand meer heb om mijn financiële administratie te regelen. Via de welbekende zoekmachine kwam ik op de website van financieel administratiekantoor Reken op José.  Nadat ik de website had doorgelezen heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met Jose, de eigenaar van dit bedrijf om te kijken wat zij voor mij zou kunnen betekenen voor mijn eigen onderneming. Mijn administratie geef ik natuurlijk niet zomaar uit handen aan een onbekende.

Interim accountant

Jose vertelde mij dat zij ook ingehuurd  kon worden als interim accountant in Woerden en omgeving.  Ik besprak met haar dat ik graag een nieuwe medewerker wilde aannemen, maar dat ik niemand had om deze persoon in te werken. Dit was voor haar geen probleem, zelfs dat kon zij op zich nemen. Zij heeft dan ook in de periode van het zwangerschapsverlof mijn financiële administratie netjes op orde gemaakt en mijn nieuwe medewerker helemaal ingewerkt. Ik ben heel erg blij dat zij dit voor mijn bedrijf heeft kunnen doen en ik raad haar aan anderen mensen aan die in een soort dezelfde situatie zitten.